За мен

Добре дошли в Beyond the yummy!

2020 година беше ключова за много от нас, за мен постави начало на това пространство за споделяне на кулинарни идеи по един красив и разбираем начин. Казвам се Гергана Баева и съм щастлива и обичана жена и майка, бизнес ентусиаст с голяма доза позитивизъм във всяко начинание, идеен генератор и сбъдващ мечти човек. 

Обичам да изследвам нови места, да създавам спомени, понякога ми е нужна само глътка въздух и красива гледка за усмивка. И неспасяемо обичам да гледам кулинарни предавания. 

А готвенето – галено го наричам моята терапия! 

Да се чувстваме щастливи и енергични, да ни създава емоции и спомени, да ни връща към преживяни пътешествия или в бабината кухня – вярвам, че храната може да ни даде точно това. И не е нужно да прекарваме часове наред в приготвянето на изискани, екстравагантни или скъпи ястия – всъщност точно обратното!

Храната е жива и всеки може да експериментира в кухнята, само трябва да го иска. Ако пък не може, съм насреща за вдъхновение в готвенето, с полезен, лесен, достъпен, без много суетене, но с красив, често здравословен и вкусен резултат. Тук няма да срещнете заклейняване на едни продукти и задължителни режими. Ще има всичко – от бяла захар, през въглехидрати и заместители на сладкото за хора със здравословни проблеми като мен самата. Идеите ще са от цял свят, предимно сезонни продукти, трикове и техники за улесняване на всеки един от нас.

Силно вярвам, че когато аз съм щастлива и хората около мен ще са.

Малките неща и случвания в живота ни са важните. Да сме щастливи за това, което имаме, а не нещастни за всичко, което нямаме. Мен ме води най-вече вярването ми, че за да получиш трябва да дадеш. Затова аз давам моята енергия и любов тук! И нищо не търся в замяна.Работете с мен

Винаги съм много развълнувана да работя с други творци и марки. Ако имате предвид проект или идея, ще се радвам да създам персонализирана кампания точно за вас. Чувствайте се свободни да се свържете с мен.